Ny uppfödare?

I Sverige är ragdollen en väldigt populär ras, och med det så väcks intresset för uppfödning hos många nya entusiaster varje år.

Att vara ragdolluppfödare är fantastiskt roligt, men det innebär också mycket jobb och ett väldigt stort ansvar. Det är mycket man måste känna till, och som ny uppfödare kan det kanske kännas svårt och förvirrande att veta hur man ska hantera många situationer.

SRC erbjuder därför sina medlemmar nybörjarhjälp i ragdolluppfödning genom mentorskap!

Om du inte redan är medlem hos oss så kan du enkelt bli det! Läs mer här >
Din mentor kommer vara en erfaren ragdolluppfödare som du kan du vända dig till med frågor och funderingar, eller när du känner att du behöver stöd och guidning.
Ta kontakt med SRC:s mentoransvarige (mentor@scandinavianragdoll.com) för mer information.

Välkommen in i gemenskapen!

Bli mentor

Är du en redan etablerad och erfaren uppfödare som känner att du har tid och lust att vara mentor till en ny uppfödare? Alla har vi en gång varit nya och vet hur värdefullt det är att ha någon som kan hjälpa en på vägen. Anmäl dig som mentor på mentor@scandinavianragdoll.com

Alla som varit aktiva mentorer eller anmält intresse för att bli mentor hos oss under 2020 kommer vid årsskiftet vara med i en utlottning där man har chansen att få fyra stycken kattungemedlemskap, helt gratis. De kattungemedlemskapen kan man sen ge bort till sina kattungeköpare under nästa år. Kontakta oss på mentor@scandinavianragdoll.com så tar vi tillsammans reda på om mentorsrollen hade kunnat passa just dig!