Kattungeköpare

Har du fått ett kattungemedlemskap hos oss av din uppfödare i samband med att du köpte din katt? I så fall behöver du aktivera ditt medlemskap för att det ska börja gälla hos oss. Det gör du genom att registrera dina uppgifter på denna länken. Självklart är medlemskapet helt gratis för dig första kalenderåret och du väljer därefter själv om du vill förlänga ditt medlemskap eller ej. 

Uppfödare

Du som är uppfödare och medlem i Scandinavian Ragdoll Club kan ge bort kattungemedlemskap till dina kattungeköpare. Det kostar 60 kr per kattungemedlem och så snart ansökan är gjord genom formuläret längre ner på denna sidan och betalning inkommit skickas SRC:s informationsbroschyr “Din Ragdoll” hem till dig som uppfödare (dvs en broschyr per kattungemedlem) tillsammans med ett informationsbrev.
Du som uppfödare skickar med broschyren och informationsbrevet till kattungeköparen när kattungen flyttar. Brevet innehåller den kod som din kattungeköpare sen använder för att gratis kunna teckna ett medlemskap hos SRC.

Din Ragdoll” innehåller artiklar om bl.a. ragdollens historia, att kattsäkra hemmet, det du behöver veta om din första ragdoll, hälsa, kastrering, rasstandarden i ord och bild osv.

Som kattungemedlem erhåller man utöver broschyren även 10% i premierabatt hos Agria (Sverige), tillgång till alla övriga medlemsförmåner och givetvis rätt att delta i SRC:s aktiviteter under året.

Betalning av kattungemedlemskap

Betalning av kattungemedlemskapen kan ske via SRC:s postgiro 191 24 77-5 eller
klubbens swishnummer 123 327 88 68.
Ange “KATTUNGEMEDLEMSKAP” och ditt namn som betalningsinformation.

Kom ihåg att ansöka om kattungemedlemskap i god tid innan leverans! Beräknad leveranstid är 2 veckor efter inkommen komplett ansökan och betalning. Medlemskapet kan tecknas till din kattungeköpare så länge kattungen är under 7 månader gammal.

Denna bannern får du som bjuder dina kattungeköpare på ett medlemskap i SRC gärna använda på din hemsida. Du kan ladda ner den genom att först klicka på bilden och sen spara den.

Beställ kattungemedlemskap

Kan endast göras av uppfödare som är medlemmar i Scandinavian Ragdoll Club. 
Kattungeköpare som vill aktivera sitt medlemskap gör det istället på denna länken >

Om du har flera kullar på gång uppskattar vi om du beställer alla medlemskapen samtidigt, även om flyttdatumen skiljer. Då bidrar du till att kraftigt sänka klubbens portokostnader.

  För- och efternamn

  Adress

  Postnummer

  Postort

  Stamnamn

  E-post


  Hur många kattungemedlemskap vill du beställa?

  Ange antal

  Eventuellt meddelande till oss

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.