Du som är uppfödare och medlem i Scandinavian Ragdoll Club kan ge bort kattungemedlemskap till dina kattungeköpare. Det kostar 60 kr per kattungemedlem och så snart ansökan är gjord genom formuläret längre ner på denna sidan och betalning inkommit skickas SRC:s informationsbroschyr “Din Ragdoll” hem till dig som uppfödare (dvs en broschyr per kattungemedlem) tillsammans med ett informationsbrev.
Du som uppfödare skickar med broschyren och informationsbrevet till kattungeköparen när kattungen flyttar. Brevet innehåller den kod som din kattungeköpare sen använder för att gratis kunna teckna ett medlemskap hos SRC.

Din Ragdoll” innehåller artiklar om bl.a. ragdollens historia, att kattsäkra hemmet, det du behöver veta om din första ragdoll, hälsa, kastrering, rasstandarden i ord och bild osv.

Som kattungemedlem erhåller man utöver broschyren även 10% i premierabatt hos Agria (Sverige), tillgång till alla övriga medlemsförmåner och givetvis rätt att delta i SRC:s aktiviteter under året.

Betalning av kattungemedlemskapet kan du göra via

SRC:s postgiro 191 24 77-5 eller
klubbens swishnummer (123 327 88 68).
Ange “KATTUNGEMEDLEMSKAP” och ditt namn som betalningsinformation.

Kom ihåg att ansöka om kattungemedlemskap i god tid innan leverans! Beräknad leveranstid är 2 veckor efter inkommen komplett ansökan och betalning. Medlemskapet kan tecknas till din kattungeköpare så länge kattungen är under 7 månader gammal.

Denna bannern får du som bjuder dina kattungeköpare på ett medlemskap i SRC gärna använda på din hemsida:

Dina uppgifter

 

Antal

 
 
 

Stäng meny