Aktiviteter 2019

26 januari – Middag i samband med NERKs utställning i Örebro
På lördagen under utställningshelgen går vi ut och äter gemensam middag. Ett bord finns bokat kl 19 på Cazanova. Hör av dig på info@scandinavianragdoll.com om du är intresserad av att följa med!

2 mars – Årsmöte & FIP-seminarie
Lördagen den 2:a mars håller SRC sitt årsmöte i Örebro. Vi delar ut priser till Årets SRC-katter, går igenom inkomna motioner och diskuterar framtidsplaner. Kallelse och agenda kommer skickas på mail till alla medlemmar under 2019.Andra halvan av dagen ägnar vi åt att lyssna på Anna-Lena Berg som kommer och pratar om sjukdomen FIP tillsammans med oss. Anna-Lena är veterinär med ett speciellt intresse för FIP.

17 augusti – Extrainsatt årsmöte
I sommar kommer ett extra årsmöte att avhållas med anledning av att vi behöver tillsätta en ny kassör. Officiell kallelse har skickats ut till alla medlemmar på mail inför mötet.
Bitte Wadsten är vår interimslösning då hon varit kassör i SRC under många år, och är även valberedningens förslag till ordinarie kassör för resten av året.

Hösten 2019 – Färgseminarier
Under hösten planeras det just nu för två stycken färgseminarier tillsammans med Åsa Carnbrand. Mer info om dagarnas upplägg samt info om anmälan kan du hitta här > 
Datumen för de två seminarierna är:
7 september – Almunge, strax utan för Uppsala. Samma lokal som vi hade för seminariet 2018.
16 november – Göteborg

 

Fler aktiviteter planeras ständigt!

Listan uppdateras fortlöpande. Har du fler förslag på aktiviteter får ni gärna lämna dem till SRC:s aktivitetsgrupp!

Stäng meny