WEBINARIE: GENOMGÅNG AV KOMMANDE STANDARDFÖRSLAG
ONSDAG 15/5 KL 19:00

Under de senaste åren har FIFé:s Breed Council (rasråd) för ragdoll arbetat med att uppdatera ragdollstandarden. Ändringarna handlar om ragdollens färger och mönster och tanken med förslaget är att det ska bli tydligare för alla att veta vad som är önskvärt och inte.

Idag ser vi katter som kan bli Nominerade/Best in Show ena dagen och få draget certifikat nästa dag och nästan uteslutet beror det just på grund av kattens färger och mönster. Det är ett problem som Breed Council hoppas att det nya standardförslaget ska kunna åtgärda.

Förslaget kommer att tas upp och röstas om på FIFé:s General Assembly (årsmöte) i Österrike 30-31 maj i år. Om det går igenom kommer ändringarna börja gälla från och med årsskiftet. Du kan hitta agendan med förslaget HÄR.

SRC bjuder därför in till en digital infoträff om det nya, kommande standardförslaget!

Här kommer vi gå igenom och diskutera hela förslaget, de ändringar som Breed Council vill göra i vår ragdollstandard samt bakgrunden till varför förslaget vuxit fram. 

Efter genomgången kommer alla deltagare även kunna få tycka till om man tycker ändringarna är till det bättre eller sämre.

Praktisk info

Alla SRC:s medlemmar är välkomna att anmäla sig till våra webbinarier, självklart utan kostnad! Till den här träffen välkomnar vi även medlemmar från Ragdollklubben. Du anmäler dig genom formuläret nedan. Är du inte redan medlem hos oss eller i RK behöver du först bli det på den här sidan >

Någon dag innan webbinariets start kommer du få ett mail med instruktioner över hur du ansluter. 

Det kommer självklart finnas möjlighet att ställa frågor under själva webbinariet. Du kan som vanligt även kontakta oss på info@scandinavianragdoll.com om du undrar över något eller behöver hjälp. 

Anmäl dig här

Anmälan till webinariet är nu stängd. Anslutningslänkar har skickats ut under tisdagen till alla anmälda.