Är du nyfiken att ställa ut din ragdoll, men osäker på hur man gör? Vi kan hjälpa dig tillrätta i utställningsvärlden!

Vi har märkt att intresset för att ställa ut har börjat öka men att många nya känner sig lite osäkra på alltifrån förberedelser till att klä buren och inte minst att förstå hur allt går till under en utställningsdag. Så för att hjälpa nya utställare erbjuder SRCs styrelse nybörjarhjälp på utställning till våra medlemmar. Vi kan träffas på plats på utställningen, och om du vill kan du även maila eller ringa vid frågor inför utställningen.

Utställning är jätteroligt och ett bra forum för oss ragdollfantaster att lära känna varandra, knyta nya kontakter, förstå hur domare tolkar vår rasstandard och dessutom få se mängder av vackra ragdollkatter! Vill du läsa lite mer om kattutställningar – klicka här!

Om du som medlem är intresserad av att få en mentor så kontaktar du oss på mentor@scandinavianragdoll.com så ordnar vi det!

Bli mentor

Är du en erfaren utställare och vill hjälpa en nybörjare? Det kan gälla saker som att visa hur man hänger upp skynket, påminna om incheckning, visa tillrätta vid domarbordet, förklara gången vid grundbedömning, BIV-uttagning, nominering och panel. Kanske behöver din adept hjälp med den sista piffen och lite prepareringstips. Hör av dig till mentor@scandinavianragdoll.com så kommer vi överens om en utställning som passar för dig att vara mentor på!