Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om klubben eller om rasen. Vem du ska kontakta beror på vad din fråga handlar om. Här nedan hittar du våra olika mailadresser.

Medlemskap

Medlemsansvarig hjälper dig med alla frågor kring ditt medlemskap samt köp av katttungemedlemskap. Hit mailar du också om du vill ta del av någon av de rabattkoder som klubben erbjuder alla medlemmar.

Kassör

Vid frågor kring betalning av medlemsavgifter och annat som rör ekonomi kontaktar du SRC:s kassör.

Avel & uppfödning

När du har frågor kring avel och uppfödning så är det SRC:s avelsråd som du ska kontakta. Avelsrådets uppgift är att hjälpa klubbens medlemmar med alla typer av avelsrelaterade frågor.

Hälsa

När du som medlem har hälsorelaterade frågor eller vill skicka in scanningsresultat på dina avelskatter så är det SRC:s hälsoråd som du ska kontakta. 

Bildarkiv

Bilder på era vackra katter är vi alltid intresserade av! Vi vill gärna visa upp dem på hemsidan, i våra sociala medier, i nyhetsbrev, med mera. Du skickar enkelt in dem på länken nedan.

Hemsida

Vill du önska innehåll till klubbens hemsida eller föreslå ändringar? Då är det klubbens webmaster du hör av dig till.

Anonym kontakt?

I känsliga frågor är det för vissa enklare att kontakta oss anonymt. Det kan du göra på länken nedan. 

Förslagslåda

Vi tar mer än gärna emot tips och förslag på framtida aktiviteter, artiklar, med mera! Skicka dina önskningar på länken nedan. Du kan vara anonym om du vill.

Övrigt

Allmänna frågor och frågor som rör våra aktiviteter hänvisar vi till vår huvudmail. Hit kan du skicka alla frågor som du inte tycker passar in under någon av rubrikerna ovan.