Pälsvårdskurs

Med fokus på utställning

Onsdag 11 oktober Kl 19:00
Digitalt via Teams

Den här hösten hälsar vi alla våra medlemmar varmt välkomna på pälsvårdskurs med fokus på utställning! Pälsföreläsningar vet vi alltid är populära hos er, och den här tror vi kan bli extra intressant för många nu när det snart nalkas Breed BIS. 

Under kvällen kommer ni få stifta bekantskap med Annelie Finnebäck från Nerikes kattklubb. Annelie är flitig och framgångsrik utställare av helig birma och brittisk långhår, med ett särskilt intresse för pälsvård och preparering. Hon kommer bland annat tipsa om lite metoder och produkter som ska få din utställningskatt att skina!

Praktisk info

Alla SRC:s medlemmar är välkomna att anmäla sig till webbinariet, självklart utan kostnad! Du anmäler dig genom formuläret nedan. Är du inte redan medlem hos oss behöver du först bli det på den här sidan > för att kunna delta.
Tips! Nya medlemskap som tecknas 1 oktober eller senare gäller även för hela 2024!

Någon dag innan webbinariets start kommer du få ett mail med instruktioner om hur du ansluter. 

Du får jättegärna ställa frågor till webbinariet i förväg genom anmälningsformulärets meddelandefält. Det kommer självklart även finnas möjlighet att ställa frågor under själva webbinariet. Du kan som vanligt även kontakta oss på info@scandinavianragdoll.com om du undrar över något eller behöver hjälp.  

Anmäl dig här

Anmälan till  webinariet är öppen till och med kl 17:00 på eventets datum. Anmäler du senare än det kan vi inte garantera att vi hinner skicka dig en anslutningslänk.

Anmälan är nu stängd