Webinarie: Bad & Päslvård
Torsdag 30/3 Kl 19:00

 

Efter önskemål kommer här en favorit i repris!

Det har gått två år sen vi höll det här seminariet senast, och efter önskemål gör vi nu en repris! Ett webinarie om grundläggande bad och pälsvård, för att du ska kunna hålla efter din ragdolls päls på ett bra sätt. Vi kommer prata både vardaglig pälsvård och samt lite preparering och bad inför utställning. 

Praktisk info

Alla SRC:s medlemmar är välkomna att anmäla sig till våra webbinarier, självklart utan kostnad! Du anmäler dig genom formuläret nedan. Är du inte redan medlem hos oss behöver du först bli det på den här sidan >

Någon dag innan webbinariets start kommer du få ett mail med instruktioner över hur du ansluter. 

Du får jättegärna ställa frågor eller önska innehåll till webbinarierna i förväg genom anmälningsformulärets meddelandefält. Det kommer självklart även finnas möjlighet att ställa frågor under själva webbinariet. Du kan som vanligt även kontakta oss på info@scandinavianragdoll.com om du undrar över något eller behöver hjälp. 

Anmäl dig här

Anmälan till respektive webinariet är öppen till och med kl 17:00 på eventets datum. Anmäler du senare än det kan vi inte garantera att vi hinner skicka dig en anslutningslänk.

    Jag är medlem i*

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.