Ni är varmt välkomna att skicka in foton på era katter till vårat bildgalleri. För besökarnas skull önskar vi att ni bara skickar in foton av god kvalitet och skärpa där kattens huvud syns bra. Katterna ska vara minst 3 månader gamla på fotona. Du kan ladda upp dina bilder på denna länken eller maila dem till webmaster@scandinavianragdoll.com. Skriv även kattens och ägarens namn om du vill att det ska stå med.

Klicka på de olika rubrikerna nedan för att komma in i respektive färggalleri. Om en färg du letar efter saknas så beror det på att vi inte har ett galleri för den färgen ännu.

Colourpoint

En colourpoint har inga vita markeringar någonstans.

Mitted

En mitted har vita små sockar på framtassarna och helt vita bakben, den har en vit haka och en vit strimma som går från hakan och hela vägen under magen. Ibland kan den också ha en vit strimma på nosryggen, en bläs.

Bicolour

En bicolour har ett inverterat V i ansiktet den ska ha vita ben och den kan också ha vita fläckar på kroppen. En bicolour är nog den variant som är mest typisk för en ragdoll, ser man en sådan så vet man att det är en ragdoll och ingen annan ras.